28.12.09

Nikken Wellness Home- (Kaliteli Yaşam Evi)

1975 yılında Nikken, Wellness Home (Kaliteli Yaşam Evi) kavramını geliştirmiştir. Sağlığın 5 Temeli felsefesi- Sağlıklı Vücut, Sağlıklı Zihin, Sağlıklı Aile, Sağlıklı Toplum ve Sağlıklı Finans- üzerine inşa edilmiş olan bu kavramda hastalıkların tedavisi yerine onları önleme fikri öne çıkmıştır. Sadece fiziksel sağlık değil, huzurlu bir zihin ve finansal güvence de önem kazanmıştır.


Fiziksel, zihinsel ve toplam sağlığımız ise birbiri ile ilişkili dört alana bağlıdır.


Dinlenme ve Gevşeme
Beslenme
Çevre
Spor


Amaç bu dört alanı dengede tutmaktır. Dengeyi sağladığınız zaman, yaşam standardınızda inanılmaz gelişmeler elde edersiniz. Nikken bütün bu ögeleri evinize getirmektedir: Nikken Wellness Home. Nikken’in çok geniş yelpazeli wellness teknoloji ürünleri vardır. Bu ürünler modern yaşamlara akıllı ve pratik bir yaklaşım getirmiştir.
Neden Evimiz Nikken Wellness Evi Olmalı?


Evimiz bizi dış dünyadan koruyan bir sığınak olmalıdır. Hava kirliliği. Su kirliliği. Besin değeri düşük besinler. Stres. Fiziksel aktivitenin zayıf olması. Yapılacak işlerin çokluğu. Yetersiz veya kalitesiz dinlenme. Bugün bir çok aile aynı soruya yanıt bulmaya çalışıyor: Bu tehlikelerin ne kadarı bizim evimizde? Kendi sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı ve mutluluğu sizin sorumluluğunuz altındır. Nikken Wellness evi bu sorumluluğu daha rahat yüklenmenizi sağlayacaktır.


ÜRÜNLER


Nikken ürünlerini de dört ana grupta toplamıştır.
1. Dinlenme ve Gevşeme
2. Beslenme
3. Çevre
4. Spor


1. Dinlenme ve Gevşeme


Dinlenme ve Gevşeme, Nikken Wellness Evi’nin temelini oluşturmaktadır. Modern hayatın getirdiği zorluklar ve stres ile başa çıkabilmek, daha sağlıklı ve mutlu bir hayat sürdürebilmek için, yeterince dinlenmeli ve gevşemelisiniz. Nikken Uyku Sistemleri ile bu hayat tarzı değişikliğini hemen gerçekleştirebilirsiniz. Uyurken başarabileceğiniz bir şeyden daha kolay ne olabilir!


Nikken Kenko Uyku Sistemi

Patent sahibi Nikken Kenko Uyku Sisteminin benzersiz tasarımı ile vücudunuzun doğal yapısına uygun, kaliteli bir dinlenme elde edersiniz. Kenko Uyku Sisteminin gelişmiş dizaynı ve eşi olmayan teknolojisi, size en rahat, en dinlendirici ve en canlandırıcı uykuyu elde etmenizi sağlayacaktır. Kenko uyku sistemi, Kenko Yatak, Nikken yorgan ve Nikken yastık kombinasyonu ise daha iyi ve daha özel bir uyku uyuyabilmenizi sağlayacaktır. Nikken Kenko uyku sistemi WFC’nin ( Dünya Sağlık Örgütüne bağlı Dünya Kayropraktik Federasyonu) onay verdiği tek uyku sistemidir.
2. Beslenme


Kenzen Wellness Besin Sistemi

İyi beslenme sizin ve ailenizin sağlığı için en önemli unsurlardan biridir. Öyle de olması gerekir. Yapılan araştırmalar, bir çoğumuzun tavsiye edilen günlük besinleri alamadığımızı göstermektedir. Nikken Kenzen Wellness vücudunuz için gerekli olan besinleri tamamen doğal olarak alabileceğiniz %100 doğal besin felsefesine dayanmaktadır. Her sebze ve meyve değişik vitaminler, mineraller, enzimler, amino asitler ve benzeri değerler içerir. %100 doğal besin, doğal yapısını tamamen koruyacak şekilde üretilen besindir. Temel besinlerden ek besinelere kadar, Nikken Kenzen Besin Sistemi, gelişmiş teknolojisini ve doğanın gücünü birleştirerek beslenme problemine yeni bir soluk getirmiştir. Arpa Çimi Suyu GreenZymes ve Lactoferrin çok yakında Türkiye’de de satış hattına girecek ilk Kenzen besin ürünleri olacak.


Nikken ThalassoKea™ Cilt Terapisi

Sadece 20 dakika içinde zamanı geriye almak ister misiniz? Yılların size armağan ettiği çizgiler ve kırışıklıkları yok etmek için sadece 20 dakikanızı ayırmanız yetecektir. Nikken ThalassoKea Cilt Terapisi, evde profesyonel spa sonuçları veren ilk ve tek sistemdir. Hydroamine™ teknolojisi doğal ürünler kullanarak çok az bir zaman ve maliyetle size spa sonuçları elde etmenizi sağlamaktadır. İçindeki nemlendirici ve besleyici özellikler cildinizi korur. Uyguladıktan 20 dakika sonra görünümüzdeki farklılığı göreceksiniz. Ayrıca hem daha iyi görünecek, hem de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
3. Çevre


Nikken Air Wellness Power5

Hergün kapalı ortamlardaki hava kirliliğine maruz kalmak, açık havada maruz kalacağınız kirlilikten 100 kat daha zararlı olabilmektedir. Nikken Power5 ileri seviyedeki hava filtreleme özelliğine ek olarak, sağladığı negatif iyon üretimi ve aromaterapi teknolojisi ile kapalı ortamlardaki havayı daha sağlıklı ve zevkli hale getirmektedir. Ayrıca, kullandığı HEPA filtre hastane ve labaratuvarlarda kullanılan standartları sağlamaktadır. 5 ayrı aşamadan geçen hava, oldukça büyük bir kirlilikden arındırılmaktadır. Sadece Nikken Power5, bütün filtre metodlarını kullandığı halde dışarıya atık madde vermemektedir. Özel Nikken teknolojisi olan temiz iyon üretimi, ozon üretmeden negatif iyon üretmektedir. Ayrıca, sadece Power5, stresinizi azaltıp, gevşemenize yardımcı olacak aromaterapi sistemini de doğal yöntemlerle eklemektedir. Nikken’in özel teknolojisi olan temiz iyon üretimi ozon üretmeden negatif iyon yaratma özelliğine sahiptir. Air Wellness Power5, dedektörleri aracılığı ile, hava kalitesindeki en ufak değişikliği farkedip otomatik olarak devreye girmektedir. Ayrıca daha fazla konfor sağlamak için tasarlanmış uzaktan kumanda ve enerji tasarrufu sistemleri de bulunmaktadır. Power5 ile yaradılışımız gereği solumamız gereken temiz ve doğal havayı hergün soluyabileceksiniz.


Nikken PiMag Su Sistemi

30 yıl önce Japonya’daki küçük bir kasaba yakınlarında keşfedilen su bilimadamları tarafından “yaşam suyu” olarak adlandırıldı. Doğal bir mineral deposu olan ve içinde negatif iyonlar bulunan bu suyun, labaratuvarda taklit edilmesi sonucunda ise ortaya Nikken PiMag Su Sistemi çıktı. Bu sistemde oldukça gelişmiş bir filtreme teknolojisi bulunmaktadır ama sadece bir filtre de değildir. Derin denizlerde bulunan mercandan elde edilmiş özel pi seramiği kızıl-ötesi enerji yaymaktadır-kimi zaman hayatın dalga boyu olarak da adlandırılır. Su en son olarak manyetik alandan geçerek işlemini tamamlar. PiMag Su Sistemi ile musluktan akan suyu kullanarak anında çok lezzetli bir su elde edersiniz. Ayrıca direkt musluk suyunu kullanacağınız için sizin için hem ekonomik hem de çok kullanışlı olacaktır. En önemlisi ise PiMag suyu “hayat suyu”dur ve sadece Nikken’e özeldir.


Nikken PiMag™ Optimizer II

Nikken PiMag™ Optimizer II vücudunuzun gereksinimi olan suyu üretmek için tasarlanmıştır. Optimizer II içinde yine deniz mercanından elde edilmiş özel bir halka vardır. Bu halka, Japonya’da suyun asit ve alkalin derecesini dengelemek için kullanılan, kalsiyum karbonat içerir. Güçlü bir şekilde dönen mıknatıslar etkili bir manyetik alan yaratır, ve oluşan girdap sonucunda oksijen ortaya çıkar. Bir kaç dakika içinde içebileceğiniz, yemeklerinizde kullanabileceğiniz ideal bir su elde elde etmiş olursunuz. Bu suyu kullananlar suyun diğer sulara oranla daha lezzetli ve canlandırıcı olduğunu ifade etmektedirler. İçme suyunuzu nasıl daha iyi hale getirebileceğinizi keşfedin!

Nikken PiMag™ Maxi

Ustaca kullanılmış ağırlık akış sistemi ile PiMag Maxi, nerede olursanız olun size Nikken PiMag suyunu sağlayacaktır. Elektrik veya su tesisatına ihtiyaç duymadan çalışan portatif bir su sistemidir. PiMag Maxi’nin içinde bir çok filtreleme aşaması bulunmaktadır: Karbon, iyon değişim reçinesi ve zeolit. Pi seramiği “hayat suyunu” ayrıştırmak için kullanılmaktadır. En son filtreleme aşamasında ise Nikken Manyetik Teknolojisi ile bir çok mineral taşlar kullanılmaktadır. Evde, ofiste, seyahatte veya heryerde PiMag suyu elde etmek için kullanabileceğiniz en kolay sistemdir.
4. Fitness


Nikken® CardioStrides™

Formda kalabilmemiz için en büyük engellerden biri egzersiz yapacak zaman bulamamamızdır. Bu yüzden CardioStrides icat edilmiştir. Sporu günlük hayatınızın bir parçası haline getirmektedir. Alışverişe gittiğinizde, ev işlerinizi yaparken ya da işe giderken CardioStrides’ı giyin. Bu ayakkabılar sadece yürüyerek yağlarınızı yakıp, kaslarınızı geliştirmenizi sağlayacak ve kalp sağlığınızı koruyacaktır. Ağır fiziksel aktiviteleri yapamayanlar için bile uygundur. CardioStrides doğal olarak hergün yaptığımız bir aktivite ile yürüyerek, ancak ağır sporlar yaparak elde edebileceğimiz sonuçları elde etmemizi sağlamaktadır. Ne kaybederiz?

CardioSox™

Nikken CardioSox™ CardioStrides’larınız ile veya herhangi bir spor veya günlük aktivitenizde giyebilmeniz için dizayn edilmiş çoraplardır. Patentli teknolojisi sayesinde ayaklarınız her zaman kuru kalmakta, koku problemi azalmakta ve konforunuz artmaktadır. Yumuşak dokusu, tabanınızı koruyan destekli yapısı ile yaralanma riskinizi azaltıp yorgunluğu önlemektedir.Nikken Kaliteli Yaşam Evi hayatımızı kaliteli sürdürmemiz için gerekli enerjileri, temiz havayı, temiz suyu, derin uykuyu, doğru besin takviyelerini ve egzersiz ürünlerini sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder